Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Dvp 20SX3
- fortebrazze
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Dvp 20SX3
Merhaba elimde DVP20SX311R Plc var bu plcnin ethernet ip haberleşme protokölunü scanner olarak kullanmak icin bir ayar yapmam gerekiyormu?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Yakup
- İletişim:
Re: Dvp 20SX3
Merhaba,
PLC firmware’inin V1.06 veya üzeri olması gerekmektedir,
EtherNet/IP Scanner fonksiyonunun aktif edilmesi için SM1375 biti ON yapılmalıdır.
Kullanılacak bağlantı sayısına göre SM1376–SM1407 bitleri aktif edilmesi gerekir.
Haberleşme durumları ve olası hatalar SM1408–SM1439 bitlerinden izleyebilirsiniz.
PLC firmware’inin V1.06 veya üzeri olması gerekmektedir,
EtherNet/IP Scanner fonksiyonunun aktif edilmesi için SM1375 biti ON yapılmalıdır.
Kullanılacak bağlantı sayısına göre SM1376–SM1407 bitleri aktif edilmesi gerekir.
Haberleşme durumları ve olası hatalar SM1408–SM1439 bitlerinden izleyebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- fortebrazze
- İletişim:
Re: Dvp 20SX3
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim plc yi scanner modunda çalıştırıp veri alışverişi yapmayı başardım şimdi yeni bir soru sormak istiyorum plc ve keyence cb-ep100 ü ethernet ip ile haberleştirdim şimdi birde 4 adet hmı koymam gerekiyor bunlarıda aynı swich e bağlarsam plc scanner modunda iken haberleşme yapabilirmiyim yada nasıl yaparım hmı modeli mesela dop103wQ veya 107ev gibi...