AS228 PLC ile MS300 Asenkron Inverter arasi Canopen hatasi

Kullanıcı avatarı
ozgur_fidan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

AS228 PLC ile MS300 Asenkron Inverter arasi Canopen hatasi

Mesaj gönderen ozgur_fidan »

Herkese merhaba, AS228 CPU ile 2 adet ASD-A2 Servo ve 1 adet MS300 asenkron inverteri canopen ile sürmeye çalışıyorum. sistemin canopen bağlantısını yaptım, ASD-a2 servoların home işlemi , rel. ve abs. sürme işlemlerini sorunsuz geçekleştirdim. MS300 üzerine taktığım canopen kartı ile haberleşmeyi sağladım, invertere ACC ve DEC parametrelerini gönderebiliyorum ve bu parametrelerin değiştiğini inverter üzerinden kontrol ediyorum, ama inverteri Enable yaptığımda hata veriyor ve maalesef speed modunda süremiyorum.

Hardware konfigürasyonu deltanın can cabloları ile CPU dan invertere kadar atlama yaparak gidiyor ve son istasyon MS300'de sonlandırma direnci ile tamamlanıyor. Aldığım görseller alt kısımda, değerli yorumlarınızı beklerim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: AS228 PLC ile MS300 Asenkron Inverter arasi Canopen hatasi

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

MS300 serisi sürücüde varsayılan fabrika ayarlarından farklı olarak CANopen iletişimi için hangi parametre değerlerini hangi değerlere set ettiniz?
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
ozgur_fidan
İletişim:

Mesaj gönderen ozgur_fidan »

Turhan Bey merhaba, sadece alt kısımdaki görünen parametreleri set ediyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Gün içerisinde PLC ve sürücü ile ilgili bir test gerçekleştirmeye çalışacağım.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön