Deltanın gridbox çoklu reçete yazılımında RÇP10 adresinden sonra RÇP15 adresine atlama yapılmış ben sizin reçetenin aynısını yapmak istedim ancak RÇP10 adresinden RÇP12 adresine atlama oluyor off-line similasyon yaptığımda reçetede sapmalar oluyor RÇP adreslerinde değişiklik yapmama rağmen bir türlü bu sapmaları engelleyemedim bunu nasıl düzeltebilirim. İkinci sıkıntım ise sayı gir elementlerini nasıl hesaplamam lazım örneğin satır başlangıcını sizin reçete yazılımında RÇP10 ile başlanmış ve sayı gir elementleri
RÇP5,RÇP6,RÇP7,RÇP8,RÇP9 olarak gitmiş örneğin ben RÇP20 adresinden başlasam sayı gir elementlerini RÇP kaçtan başlamalıyım bunun hesabını nasıl yapıyoruz. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Gridbox reçete yazılımı
- MEHMET34
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Gridbox reçete yazılımı
GridBox elementi anlaşılması için Reçete Toplu listeleme örneğini detayları ile inceleyin. Yapacağınız ayarlar neticesinde oluşan yapının durumunu aşağıdaki resimde işaretlediğim yerde görebilirsiniz. burada doğru gördüğünüze emin olun yanlış ise ayarlarınızı kontrol ediniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- y.kara
- İletişim:
slm tüm delta camiasına kolay gelsin.. ben örnekde biraz değişiklip yapıp reçete satırını çoğaltım reçete ardışık dataları ayarladım reçete katıtları normal datasında görünüyor. lakin girdbox kutusunda çapirdığımda farklı yerlerde görünüyor çözemedim eksik yada yaşlış yaptığım birşelervar yardımcı olurmusunuz. doaya ekte dir teşekkürederim iyiçalışmalar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- y.kara
- İletişim:
örneklerideteylı incelediğimde sorunum çözüldü satır ofset ve başlangıç adresi eşitleyince düzeldi teşekkür ederim