HMI resim kütüphanesi ne resim almak
- Salih Tine
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
HMI resim kütüphanesi ne resim almak
Resim kütüphanesine nasıl resim alınıyor tam olarak anlayamadım yardımcı olur musunuz. .
- Turhan
- İletişim:
Re: HMI resim kütüphanesi ne resim almak
Merhaba,
HMI Programında bir resimi kullanabilmeniz için bu resimleri önce Resim Kütüphanesine eklemelisiniz. Bunun için DopSoft - - > Seçenekler - - > Resim Kütüphanesi penceresini açtıktan sonra oluşturacağınız bir klasör altında Boş bir alanda Sağ tıklayarak İçe Aktar seçeneği ile resimleri ekleyebilirsiniz.
HMI Programında bir resimi kullanabilmeniz için bu resimleri önce Resim Kütüphanesine eklemelisiniz. Bunun için DopSoft - - > Seçenekler - - > Resim Kütüphanesi penceresini açtıktan sonra oluşturacağınız bir klasör altında Boş bir alanda Sağ tıklayarak İçe Aktar seçeneği ile resimleri ekleyebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- okan.mert
- İletişim:
merhaba ben kütüphaneyi inceledim motor resmi bulamadım hiç nerden indirecem çalışıyorken yeşil olacak durunca kırmızı motor gibi
- Turhan
- İletişim:
Dahili resim kütüphanesinde bulunmayan resimleri bir önceki mesajda belirtiğim gibi kendi kütüphanenizden içe aktarıp kullanmalısınız.
DELTA Electronics Turkey