VT SCADA YARDIM
- Berkaysanliturk
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
VT SCADA YARDIM
VT SCADA DA ÖRNEK VERYİYORUM 192.168.1.100 IP Lİ PLC MİZDEKİ D22 DATASINI SCADADA NASIL BAR GÖSTERGESİNDE GÖSTEREBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
- Coşkun
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: VT SCADA YARDIM
Merhaba,
Ekte gönderilen örneği inceleyebilirsiniz. Ayrıca ekte VTScada simülasyon projesi de mevcuttur. VTSCada kurulduktan sonra C:\VTScada\Example klasörü altında bu uygulamalara ulaşabilirsiniz. Ayrıca Complete Tutorial uygulamasınıda incelemenizi tavsiye ederim.
Önemli bir detay olarak; VTScada uygulamasında bir çok proje aynı anda çalışabilmektedir. Burada simülatör projesini Run yaptıktan sonra Complete Tutorial yada diğer Delta PLC projelerini Run konuma geçirmenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla, iyi çalışmalar dilerim.
Ekte gönderilen örneği inceleyebilirsiniz. Ayrıca ekte VTScada simülasyon projesi de mevcuttur. VTSCada kurulduktan sonra C:\VTScada\Example klasörü altında bu uygulamalara ulaşabilirsiniz. Ayrıca Complete Tutorial uygulamasınıda incelemenizi tavsiye ederim.
Önemli bir detay olarak; VTScada uygulamasında bir çok proje aynı anda çalışabilmektedir. Burada simülatör projesini Run yaptıktan sonra Complete Tutorial yada diğer Delta PLC projelerini Run konuma geçirmenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla, iyi çalışmalar dilerim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Coşkun Özdemir - Senior Field Application Engineer - DELTA Electronics Turkey