DIAScreen hata
- Brhnzcn
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DIAScreen hata
[Merhaba arkadaşlar diaScrenn de oluşturduğum bu programı sadece kendi bilgisayarımda açabiliyorum, başka bir bilgisayarda açamıyorum dopsoft ve diadesginner kurulu olmasına rağmen bunun sebebi nedir ( hata We have some problem in opening scren,scren file iş corruput We Will start software again )
- Turhan
- İletişim:
Re: DIAScreen hata
DIAScreen sürüm farklılıklarından dolayı olabilir. DIAScreen programını kaldırıp yeniden kurunuz. Ayrıca kullandığınız PC'nin Windows sürüm güncellemelerinin tam olduğuna emin olunuz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- fractal
- İletişim:
kendi forumuna baktım bir bilgi yok.win7 dim guncel ve saglam.defalarsa kaldırıp yukledim. olmadı.aynı hatayı almaya devam ediyorum.projelerim yeni versiyonda olduğu icin eskiyede donemeyirom.başka bir bilgisayara kurdum.oradan devam ediyorum.ondada sorun var cok sık takılıyor.donma oluyor...
- Uğur
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- İletişim:
Element sürükleme ile alakalı bir donma yavaşlıktan bahsediyorsanız bunu bende yaşıyorum gerekli bilgilendirmeler yapıldı.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkey
Anında Bildirimler İçin Telegram Kanalımıza Katılın (Test)
t.me/DeltaElectronicsTurkiye
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
DELTA Türkiye - Youtube
Aktif Eğitimler ve Eğitim Başvuruları
Anında Bildirimler İçin Telegram Kanalımıza Katılın (Test)
t.me/DeltaElectronicsTurkiye
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
DELTA Türkiye - Youtube
Aktif Eğitimler ve Eğitim Başvuruları
- fractal
- İletişim:
diasecreen hatası yuzunden acılmayan dosyalarını dopsoft 4.00.16 actıgını tespit edince dopsoft 4.00.16 kurdum.birkaçgün buda çalışltı aynı hatayı vermeye başladı..