Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
as plc error nedenini bulma
- fractal
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
as plc error nedenini bulma
selamlar;
as228 plc ve ispsoft kullanıyorum.cpu yanındada ıo-link unitesi ekli.io-link unıtesi sensörlerden okuma yapıyor hata yok.plc nin pilide takılı ama error ledi yanıyor.hwconfig ten diagnostik menusunden her yerden bakıyorum hata nedenini bulamıyorum.hatayı nasıl bulabilirim..
teşekkürler..
as228 plc ve ispsoft kullanıyorum.cpu yanındada ıo-link unitesi ekli.io-link unıtesi sensörlerden okuma yapıyor hata yok.plc nin pilide takılı ama error ledi yanıyor.hwconfig ten diagnostik menusunden her yerden bakıyorum hata nedenini bulamıyorum.hatayı nasıl bulabilirim..
teşekkürler..
- İslam
- İletişim:
Re: as plc error nedenini bulma
Merhaba,
PLC menüsü içerisinden System Log kısmını açıp ekran görüntüsü paylaşırmısınız.
PLC menüsü içerisinden System Log kısmını açıp ekran görüntüsü paylaşırmısınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- fractal
- İletişim:
buraya baktım boş gözüküyor.
- İslam
- İletişim:
PLC'ye online iken ve Error Ledi'nin yandığı bir durumda System Log kısmında bir değer görmeniz gerekir. Aşağıda belirtilen 3 sekmeyide kontrol edin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- fractal
- İletişim:
selamlar;
io-link modulu bu hatayı veriyor.diagnosis event from io-link master
io-link modulu bu hatayı veriyor.diagnosis event from io-link master
- İslam
- İletişim:
Aldığınız hatanın görselini paylaşabilirmisiniz.
- mertergennc
- İletişim:
aynı hatayı bende yaşıyorum, islam beyin dediği gibi yaptım ancak neden error aldığımı hala anlamadım. ladder diyagram boş olsa bile aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
.

- İslam
- İletişim:
Merhaba,
PLC fabrika ayarında sıfır bir proje açıp 1 satır program yazıp test edebilirmisiniz? Ayrıca PLC yanına dijital I/O modülü bağlı ise önce bunu takmadan deneyin sonrasında takıp deneyin.
PLC fabrika ayarında sıfır bir proje açıp 1 satır program yazıp test edebilirmisiniz? Ayrıca PLC yanına dijital I/O modülü bağlı ise önce bunu takmadan deneyin sonrasında takıp deneyin.