Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Makrolar

Kullanıcı avatarı
MEHMET34
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Makrolar

Mesaj gönderen MEHMET34 »

Makrolar dan sub Makro ile ilgili bana bir uygulamalı örnek atabilirsiniz uygulamada bir sıkıntı yaşadım yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Makrolar

Mesaj gönderen Turhan »

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz.
alt_makro.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
BLC OTOMASYON
İletişim:

Mesaj gönderen BLC OTOMASYON »

projemizi dosya olarak ekliyorum. arkadaşlar kazan projemizde sistemin çalışması sırasında KONTAK butonumuz ON durumunda oluyor ve kazanlardan gelen ON durumuyla kontrol alarm butonu sesli alarm veriyor ve ON durumuna geçiyor.ve reset tuşuyla alarmı kapatıyoruz. buraya kadar sıkıntı yok fakat takıldığımız nokta eğer sistem çalışıyorken kontak butonu OFF durumuna geçerse resetlediğimiz alarm tekrar nasıl ON durumuna düşer? bunun için sub macro mu eklemek lazım?açıkçası yardımlarınız bekliyorum. buradaki görevli arkadaşlar geçen bu konuda yardımcı olmamışlardı.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Sahabettin
İletişim:

Mesaj gönderen Sahabettin »

Programın Simülasyonda Çalışmayacağı İçin Deneme Şansım Olmadı. Kırmızı Satırları İlave Ettim. Umarım İşine yarar.
Elektrik Hissedildiğinde Geç Kalınmıştır

“HMI Forum” sayfasına dön