Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
diadesigner simulatör hatası
- mehmetbeydili
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
diadesigner simulatör hatası
diadesigner da simulatör yüklemesini yaparken resimde ki gibi bir hata alıyorum.sebebi nedir.teşekkürler
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
Re: diadesigner simulatör hatası
Merhaba,
Ethernet/IP ayarları simülatör modu için desteklenmemektedir.
Ethernet/IP ayarları simülatör modu için desteklenmemektedir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- mehmetbeydili
- İletişim:
programda herhangi bir ayar yapmadım. kapatmam gereken bir ayar mı var bulamadım
- Miihendis75
- İletişim:
Merhaba;
Online olma ile ilgili bir sorun olmuyor olması lazım. Online olmayı deneyin. Zaten bu özelliği kullanmadıysanız programı bu şekilde deneyebilirsiniz.
Online olma ile ilgili bir sorun olmuyor olması lazım. Online olmayı deneyin. Zaten bu özelliği kullanmadıysanız programı bu şekilde deneyebilirsiniz.
- İslam
- İletişim:
Kontrol ettiğimde bunun bir uyarı mesajı olduğunu gördüm. Siz yine programınızı yükleyip online olabilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- mehmetbeydili
- İletişim:
ilginize teşekkür ederim söylediğiniz gibi sorun olmuyor simülasyonu kullana biliyorum