dtc1000
- muhendisogrenci
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
dtc1000
merhab dtc1000R ve 1000V'lerin çıkışlarının çalışıp çalışmadığını öğrenmek için en basit yöntem nedir acaba
- Uğur
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- İletişim:
Re: dtc1000
102A adresini okursanız her bir biti durumu verir. Böylelikle çıkış aktifmi pasifmi oradan görebilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
b1: ALM2, b2 °C, b3:°F, b4:ALM1, b5:O2, b6:O1, b7:AT
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
- Metehan00
- İletişim:
Merhabalar sistemimde bir delta inverter, iki adet dtc1000 , bir adet SA2 PLC ve DOP107BV ekran kullanmaktayım. İnverter plcinin com 3 portu ile modbus haberleşme gerçekleştirmekteyim. SA2 PLC'nin com2 portundan ise hmı ekran ve dtc1000'ler ile haberleşme yapmak istiyorum. Ama burada sorun yaşamaktayım. DTC1000 değerlerini HMI üzerinden değil de plc üzerinden okumak istiyorum HMI ile okuma işlemi yapmak istemiyorum. Ama burada haberleşme hatası almaktayım. Eğer sistemimde dtc1000'leri HMI üzerinden okursam herhangi bir hata almıyorum ve sistemim düzgün bir şekilde çalışıyor. PLCnin COM2 pinlerinden hem HMI hem de DTC1000 ile haberleşme yapılabiliyor mu?
- Turhan
- İletişim:
HMI'ın bağlı bulunduğu portda okuma yazma işlemleri HMI üzerinden gerçekleşmektedir. PLC ve DTC modülleri kendi arasında veri alışverişinde bulunacak ise bunu HMI'ın basit makro komutları ile gerçekleştirmelisiniz. Aksi durumda hata mesajı almanız ve çalışan haberleşme sistemini etkilemeniz beklenen bir durumdur.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.