Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ANALOG AYARLARI

Kullanıcı avatarı
MEHMET34
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ANALOG AYARLARI

Mesaj gönderen MEHMET34 »

DELTA TÜRKİYEDE çalışan arkadaşlara kolay gelsin önceden 20SX2 analog ayarlarının hesaplamalarını anlamamıştım ancak deltanın form sitesinden 20SX2 analog (D1115) datasını inceledim ve hesaplamayı gayet güzel anladım. Şimdi soracağım soru diğer analog hesaplamaları nasıl yapıyoruz örneğin DVP06XA modülünün giriş çıkış akım ve voltaj hesaplamalarını sihirbazı kulllanmadan nasıl yapabilirim bununda mantığını anlatabilirseniz çok memnun olacağım vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: ANALOG AYARLARI

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Her modülün kendine ait giriş çıkış tipi ve IO konfigürasyonu bulunmaktadır. Aşağıdaki tabloda DVP06XA-S2 modülüne ait giriş mod ayarları verilmiştir. 20SX2 serisi PLC de olduğu gibi binary kodlama sistemine göre DVP06XA-S2 modülünün girişlerini konfigüre edebilirsiniz.

06XA_Analog_IO.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
bekiracıkabak
İletişim:

Mesaj gönderen bekiracıkabak »

Merhaba
DVP06XA modulunu kullanıyorum ama wplsoftta 'Auxiliary Setup for extension modules' tıkladığımda o modulu göremiyorum.

Ayarlarını orayı kullanarak yapmak istiyorum. başka moduller çıkıyor ama o çıkmıyor? neden?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

WPLSoft v2.46 versiyonunda İlave modül konfigürasyon yardımcısında DVP06XA-S modeli desteklenmektedir.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön