DIADESIGNER Progrma Açma ve Üzerine yazma sorunu
- Yakup1715
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DIADESIGNER Progrma Açma ve Üzerine yazma sorunu
Merhaba elimde 1 adet sv3 plc var. DiaDesigner ile programlıyorum. Program Açılırken ekteki hatayı alıyorum. Birde ld formatında programı yazarken komutu yazdığımda var olan komutun üzerine yazıyor. Demek istediğim bir kontağım var yanına bir kontak daha ekleyeceğim ld yapıp ekliyordum ama şuan ld yazdığımda eklemiyor var olan komutun üzerine yazıyor. Sorun nerede acaba
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
Re: DIADESIGNER Progrma Açma ve Üzerine yazma sorunu
Merhaba,
DIADesigner programının en güncel versiyonunu kullandığınıza emin olun. Aldığınız hata ile kendi bilgisayarımda karşılaşmadım. Diğer durum için ise böyle birşey yine güncel versiyon ile yaşanmıyor. İster eklenmiş olan kontağın üstüne ister yanındaki line'a tıklayıp yazın her durumda yanına atıyor, mevcut olan kontağı değiştirmiyor.
DIADesigner programının en güncel versiyonunu kullandığınıza emin olun. Aldığınız hata ile kendi bilgisayarımda karşılaşmadım. Diğer durum için ise böyle birşey yine güncel versiyon ile yaşanmıyor. İster eklenmiş olan kontağın üstüne ister yanındaki line'a tıklayıp yazın her durumda yanına atıyor, mevcut olan kontağı değiştirmiyor.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- Yakup1715
- İletişim:
Bilgisayarımda 1.7.0 en güncel sürümü yüklü. Komut yazmak istediğimde de overwrite hatası alıyorum. Böyle değildi programı yazarken bir anda bu hata gelmeye başladı. Programı yeniden yükledim. yeni bir proje açtım ama aynı değişmiyor.
- İslam
- İletişim:
RevoUninstaller gibi bir program ile kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyebilirmisiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey