Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

HMI İkinci bir dil uygulaması

Kullanıcı avatarı
technician67
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

HMI İkinci bir dil uygulaması

Mesaj gönderen technician67 »

Merhaba;

Dop-B10E615 serisi ekranımda ikinci bir dil ( İngilizce ) uygulaması yapmak istedim.Çoklu dil dosyasını dışa aktarıp orada gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrardan Çoklu dil dosyasını içe aktar dediğim zaman İçe aktarmıyor ve ekteki resimde görüldüğü gibi dışa aktarma tamamlandı uyarısı veriyor.Dolayısıyla Türkçe-İngilizce çeviri yapamıyorum.Nerede hata yapıyorum yada sizlerin önerisi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.İyi Çalışmalar...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Re: HMI İkinci bir dil uygulaması

Mesaj gönderen Uğur »

Yaptığım testte bir sorun gözlemlemedim. İşleme başlamadan önce 2. dili Seçenekler / Yapılandırma / Diğer / Çoklu Dil penceresinden ekleyin ve ardından dışarı aktar diyerek ilgili dil sütununda düzenleme yaptıktan sonra içeri aktar dediğiniz zaman dosyayı alacaktır.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Kullanıcı avatarı
technician67
İletişim:

Re: HMI İkinci bir dil uygulaması

Mesaj gönderen technician67 »

Alarmsheet' de düzenleme yaptığım için göremiyormuşum.ElementSheet' de gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra dil değişimini gördüm.İlginiz için teşekkür ederim.İyi Çalışmalar

“HMI Forum” sayfasına dön