Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
dtc1000 R
- emir elmas
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: dtc1000 R
Tamam dır teşekkür ederim kontrollerimi tekrar yapıcam
- emir elmas
- İletişim:
Merhaba:
Dtc ile alakalı sorunum halloldu teşekkür ederim. Bir başka sorum olucaktı. Dvp12sa plc ile dop 112wx RS485 ile haberleştiriyorum fakat boru animasyonlarımın akışı start verildikten 3 4 saniye sonra akış başlıyor mesela üretim menümden star veriyorum ana menüse geçiyorum ilk anda akış yok daha sonra geliyor bu sorunum normal start stop ikonlarımdada oluyor durum göstergelerdede oluyor ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
Dtc ile alakalı sorunum halloldu teşekkür ederim. Bir başka sorum olucaktı. Dvp12sa plc ile dop 112wx RS485 ile haberleştiriyorum fakat boru animasyonlarımın akışı start verildikten 3 4 saniye sonra akış başlıyor mesela üretim menümden star veriyorum ana menüse geçiyorum ilk anda akış yok daha sonra geliyor bu sorunum normal start stop ikonlarımdada oluyor durum göstergelerdede oluyor ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
- Turhan
- İletişim:
Elemntin okuma adresini HMI'ın local adresi olan $ yada $M adresi tanımladığınızda benzer sorun yaşanıyor mu?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- emir elmas
- İletişim:
$ $M denemedim onu yaparsam makro yazmam gerekmicekmi makro yazmayı bilmiyorum
- Turhan
- İletişim:
Herhangi bir makro yazmanıza gerek yok. Alarm okuma adresiniz $0 ise ilk alarmı tetiklemek için bu adresin 0. bitini tetiklemeniz yani 1 sayısını yazmanız yeterli oalcaktır.
DELTA Electronics Turkey
- emir elmas
- İletişim:
Üzgünüm anlayamadım ne dediğinizi mesela benim plc den durum adresim m52 ile geliyor durum adresimi $ kaç yapıcam ki onu anlayamadım
- Turhan
- İletişim:
Alarm okuma adresinizi $0 tanımladıktan sonra; Alarm okuma adresiniz $0 ise ilk alarmı tetiklemek için bu adresin 0. bitini tetiklemeniz yani 1 sayısını yazmanız yeterli oalcaktır.
DELTA Electronics Turkey
- emir elmas
- İletişim:
Dopsoft kullanıcı
Merhaba:
Dopsoftta operatör kullanıcı ismi tanımlamak istiyorum operatör kullanıcı adını manuel olarak yazmadan ismini seçip sadece şifresini girmesini istiyorum. Bir diğer sorumda kullanıcı giriş klavyesini ekranımda çok büyük şekilde açılıyor boyunu nasıl küçültebilir ve klayve tasarımını begenmiyorum başka şekilde bir klavye nasıl seçebiliyorum.
Dopsoftta operatör kullanıcı ismi tanımlamak istiyorum operatör kullanıcı adını manuel olarak yazmadan ismini seçip sadece şifresini girmesini istiyorum. Bir diğer sorumda kullanıcı giriş klavyesini ekranımda çok büyük şekilde açılıyor boyunu nasıl küçültebilir ve klayve tasarımını begenmiyorum başka şekilde bir klavye nasıl seçebiliyorum.
- Turhan
- İletişim:
Kullandığınız HMI modelinin tam model kodu nedir?
DELTA Electronics Turkey
- emir elmas
- İletişim:
Delta Dop 112wx