dtc1000 R

Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: dtc1000 R

Mesaj gönderen Turhan »

Projenize Login/Logout Screen ekleyip buradaki elementleri okuma/yazma adresleri ile birlikte kullanmayı deneyebilirmisiniz? Şifre girişi için doğrudan bu sayfayıda ayrıca kullanabilirsiniz.

Şifre girişi ASCII karakterlerden oluşacağı için benzer yapıda KeypadScreen sayfası oluşturup bu sayfayı karakter giriş sayfası olarak kullanmalısınız.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Not: Global Keypad Settings sekmesinden ASCII kaypadinizi ayrıca özelleştirebilirsiniz.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
emir elmas
İletişim:

Mesaj gönderen emir elmas »

Teşekkürler 🙏🏻
Kullanıcı avatarı
emir elmas
İletişim:

Denemelerimi yaptım fakat halledemedim. sizin yapmış olduğunuz Screen 2 deki security login menüsünü siz kendinizmi oluşturdunuz oluşturulmuş olanımı vardı onu yapamadım ve screen property setting te screen bölümünde login logout çıkmıyor. screen 1 deki maintained te user security level sayfası bende yok bulamadım açıksası yapamadım.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Proje dosyanızda yeni bir sayfa oluşturup bu sayfanın tipini Login/Logout Screen olarak seçmelisiniz.

.
DELTA Electronics Turkey

Kullanıcı avatarı
emir elmas
İletişim:

Bende yeni sayfa oluştur dediğim zaman sayfa tipinde screen subscreen keypad screen print screen ve template screen çıkıyor sadece
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Eski bir sürüm programlama editoru kullanıyor olabilirsiniz. HMI'ınızı DIAScreen güncel sürümü ile programlayın.
DELTA Electronics Turkey

“Sıcaklık ve Proses Kontrol Cihazları Forum” sayfasına dön