Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

dvp pt100 modülü

Kullanıcı avatarı
egzantrik1453
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

dvp pt100 modülü

Mesaj gönderen egzantrik1453 »

Ben 10 kanal sıcaklık okuyup pid control çıkışı ile sıcaklık ayarı yapacağım. Esasında sistemde Ni120 rtd sensörü var. Deltada Ni100 de okuyabilen dvp06pt-s ve dvp04pt-s modülleri var. Plc ss2 kullanıp 7 inç hmi ile 2 adet modülü kullanabilir miyim? Üniversal pt100 cihazla ni120 olan sensörlü ısıtıcıyı 100 derece farkla kontrol edebiliyorum. Yani ortalama 150 derece olan bir ısıyı 250 olarak görüyorum. Bunu 10 kanal olarak plc ile yapmayı planlıyorum. SSR çıkış ile. Burada konfigürsayonum doğru mu? Ona göre satın alacağım. 1 adet dvp16 ss2, dvp16sp, 1 adet dvp06pt-s ,1adet dvp04pt-s ve dop 7inç hmi. Birde fiyat listesinde dvp06pt-s bulunmuyor. 3 adet dvp04pt-s ve dvpss2 kullanabilir miyim? Yoksa plc biraz daha yüksek model mi olması gerekir?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: dvp pt100 modülü

Mesaj gönderen Turhan »

DVP04PT-S sıcaklık modülü Ni100 sensörünü destekler ve bu modülü DVP-SS2 serisi PLC ile kullanabilirsiniz. Oluşturduğunuz konfigürasyon DVP-SS2 PLC için kullanılabilir limitlerdir.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
egzantrik1453
İletişim:

Mesaj gönderen egzantrik1453 »

peki 4 kanaldan toplam 3 modülü pid kontrol yapabilir miyim? SS2 kapasitesi yeterli gelir mi? Toplam 10 kanal kullanacağım. Sanırım 6 kanallı modeli satışta yok.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Program içerisinde PID komutunun kullanım adedi için herhangi bir sınır bulunmuyor.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön