Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Asıl ve yedek motor calıstırma

Kullanıcı avatarı
t-a-n-e-r
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Asıl ve yedek motor calıstırma

Mesaj gönderen t-a-n-e-r »

merhaba arkadaslar

ss2 plc de

şöyle bir sistemim mevcut iki adet pompa motorumdan bır tanesı asıl bırı yedek olarak duruyor ve her ıkı motorun motor koruma rolesınden termık ıkaz sınyalı almaktayım. buna ek olarak ekranımda her ıkı motorun ayrı ayrı start sınyalı mevcut.

yapmak ıstedıgım su:

ekrandakı asıl yada yedek motorumdan hangısı startlanırsa o motor calıssın ama herhangı bısekılde termık atar ise diger motor start alsın ve termik ıkaz sınyalı gecınceye kadar hangı starta basarsam basayım termıgı atmamıs olan motorun calısmasını ıstıyorum. bununla ılgılı ne yaptımsa calıstıramadım bana bır ornek ıle yardımcı olursanız cok sevınırım.
Kullanıcı avatarı
Yakup
İletişim:

Re: Asıl ve yedek motor calıstırma

Mesaj gönderen Yakup »

Merhaba,

Örnek uygulamayı kontrol eder misiniz.
TEST1.dvp
ss2_motor_kontrol_ladder.csv
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
t-a-n-e-r
İletişim:

Re: Asıl ve yedek motor calıstırma

Mesaj gönderen t-a-n-e-r »

Yakup bey merhaba,

Anlattıgımı tam olarak karsılayan bır yazılım ve gelıstırmem ıcın bazı fıkırlerle eklentıler yaıcagım. destegınız ve hızlı yardımınız ıcın tesekkur ederım.

“PLC Forum” sayfasına dön