Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Dop panel den vfd el invertörün Maximum hız ayarı

Kullanıcı avatarı
Adalı1981
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Dop panel den vfd el invertörün Maximum hız ayarı

Mesaj gönderen Adalı1981 »

Ss2 plcden vfd el invertöre terminalden hız + ve hız - komutunu gönderiyorum. Dop panelden haberleşme ile hız bilgisi alıp ve rampaları ayarlayabiliyorum. Maximum limitini dop panelden hangi komutla ayarlayabilirim.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Dop panel den vfd el invertörün Maximum hız ayarı

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

HMI üzerinden değer arttır, azalt butonlarını kullanıyorsanız Limit hanesine maximum arttırma yada azaltma limitini kullanabilirsiniz.

PLC üzerinden bir komut ile çalışıyorsanız karşılaştırma komutları ile limit değerleri tanımlayabilirsiniz.

değer_arttır.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
Adalı1981
İletişim:

Mesaj gönderen Adalı1981 »

Ekrandan yapmıyorum. Plc üzerinden start stop hız artı ve eksi yapıyorum. Arıza akım ve frekans okuyabiliyorum. Rampa yazıyorum fakat maksimum frekans limitini giremiyorum
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Karşılaştırma komutları kullanarak Frekans değeri 5000 den büyük ise bir sonraki satırda bu dataya sabit 5000 sayısını MOV komutu ile taşıyabilirsniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön