ilgilendiğiniz için teşekkürler
sorunu makrolar yardımıyla çözdük.
şuanda başka bir sorunla ilgili danışmak istiyorum.
eklediğim resimdeki gibi otomatik test sistemi oluşturmak istiyorum.
kw yazılan yerden kw girilecek ve süre yazan yerden de süre girilerek ilgili kontaklar girilen süre kadar açık kalacak.
1.saykıl tamamlandıktan sonra işlem 2.saykıldan devam edecek sonrasında 3.saykılda tamamladıktan sonra da test bitecek.
böle bir test sistemi kurmak istiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
yük bankası uygulaması kademe sorunu
- marel
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: yük bankası uygulaması kademe sorunu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: yük bankası uygulaması kademe sorunu
HMI üzerinde doğrudan Saat:Dakika:Saniye cinsinden zaman değeri girebileceğiniz bir element bulunmuyor. Saat, Dakika ve saniye birimlerini ayrı datalara tanımlayıp bu dataları PLC ye yazdırırsanız PLC içerisinde HOUR - Saat Metre komutu ile Saat ve Saniye cinsinden sayma işlemi yaparak prosesi sonuçlandırabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.