Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz. https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Merhaba arkadaşlar elimde elimde delta B05S100 kontrol paleni var s7 300 ile haberleştiremiyorum. Herhangi bir hatada basmıyor ekrana . haberleşme kablosu hiç takılı olmasa gene hata vermiyor. bağlantıları resimdeki gibi yapıyorum.
Belirttiğiniz yerde tık seçili değil. Ama gene hata vermiyor hiç bir şekilde. Artık panelın arızalı olduğundan süpheniyorum. Bu panelden elimde 3 adet var ama diğerlerine de program yükleyip deneyemiyorum. usb portu görmüyor diğerleri de nasıl bir yol izlicem bilmiyorum
Tekrar program yüklemeyi deneyin. Donanımsal bir sorun olsa yine haberleşemediği için hata alacaksınız. Fakat haberleşme hatası vermiyor ise Firmware sorunu veya problemi olabilir. Tekrar firmware güncellemesi ile deneyin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın Whatsapp Kanal
Aşağıdaki linkten güncel DOPSoft yazılımını indirip kurduktan sonra DOPSoft yazılımında Araçlar menüsünden Yazılım Güncelle dediğiniz taktirde yazılım güncellemesi yapacaktır.