Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ASDA A2 SERVO SURUCU ENCODER

Kullanıcı avatarı
t-a-n-e-r
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ASDA A2 SERVO SURUCU ENCODER

Mesaj gönderen t-a-n-e-r »

Merhabalar,

elimde bi adet asda a2 servo surucu mevcut buna baglı olarak calısan ecma-ja1330r4 motorum var. bu motorla alakalı al-009 hatası aldım ve servo motoru tamırı ıcın bır fırma ıle ıletısıme gectım bu fırmada tamırı yapıldı ve urunu ıkı gun boyunca sorunsuz calıstırdım. sonrasında al-006 hatası aldım ve servosyu tamır ettırdıgım yerle ırtıbata gecerek tekrar motoru fırmaya yonlendırdım. motoru kontrol ettıklerını ve encoderde sorun oldugunu encoderın degısmesı gerektıgı bılgısını vererek tekrar benden bı ucret talep ettıler. bunları konunun ılerleyısını anlaya bılmenız ıcın sızlerle paylasıyorum

benım sorum su: motorun kendı encoderını baglamadan harıcı bır enkoder kullanarak servo motoru calıstırma ımkanım varmıdır.yanı ıllakı motorun arkasındakı encoderın baglı olması gerekmektemıdır?

“Servo Forum” sayfasına dön