Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
No RESPONSE FROM HMI
- Cavad Azimov
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
No RESPONSE FROM HMI
Merhablar. DOP-B10 S615 HMI dan program çekemiyorum. No response from hmı hatası çıkıyor. Daha önce karşılaştığımda hmı ayarlarında misc dan usb com port 1 i 2 yapmıştım ama bu hmıda bulamadım. Hmı içerisi fotolarını ekledim rica etsem baka bilirmisiniz? Önceden teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: No RESPONSE FROM HMI
Merhaba,
HMI'yın fw versiyonu eski olduğunda USBCommode ayarı bazen 2(CDC) olarak seçilemiyor ya da bu seçenek hiç çıkmıyor. Bu durumda Win7 ya da Win Xp bir cihaz ile fw güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer elinizde UC-PRG020-12A kablosu varsa RS232 üzerinden de güncelleme yapabilirsiniz. DOP100 RS232 Program Up Download eğitim içeriğinde RS232 ile PC'ye nasıl bağlanılır inceleyebilirsiniz.
HMI'yın fw versiyonu eski olduğunda USBCommode ayarı bazen 2(CDC) olarak seçilemiyor ya da bu seçenek hiç çıkmıyor. Bu durumda Win7 ya da Win Xp bir cihaz ile fw güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer elinizde UC-PRG020-12A kablosu varsa RS232 üzerinden de güncelleme yapabilirsiniz. DOP100 RS232 Program Up Download eğitim içeriğinde RS232 ile PC'ye nasıl bağlanılır inceleyebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey