MERHABALAR,
ELİMDE DVP12SE11T, DVP06XA-S2 VE DOP-107EV HMI EKRAN VAR.BUNLARLA HAVUZLARIN SEVİYESİNİ ÖLÇECEĞİM. DVP06XA-S2 MODÜLÜNÜN 4 GİRİŞİNİDE KULLANACAĞIM TRANSMİTTERLAR İLE 4-20MA OLARAK. HMI GRAFİKLERİ HAZIR. HMI DA BAR OLARAK OKUYACAĞIM. HMI KISMINDA SORUN YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. PLC Yİ BUNA GÖRE PROGRAMLAYACAĞIM. WPL SOFT İLE YAZACAĞIM. İNTERNETTE İZLEDİĞİM VİDEOLARDAN ÇIKARAK BİR ŞEYLER YAPTIM AMA SANKİ DOĞRU VİDEOYU BULAMADIM YANLIŞ YAPIYORUM GİBİ. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVP06XA-S2 4 KANAL ANALOG GİRİŞ VE DOP-107EV İLE OKUMA
- Mesut137
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Mesut137
- İletişim:
Re: DVP06XA-S2 4 KANAL ANALOG GİRİŞ VE DOP-107EV İLE OKUMA
EKTEKİ DOSYADAKİ YAZDIĞIM KOMUTLAR DOĞRU MU ? HMI ÜZERİNDEN DE BAR GÖSTERGESLERİNİN OKUMA ADRESLERİNİ D50 D60 D70 VE D80 OLARAK MI SEÇECEĞİM ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
Re: DVP06XA-S2 4 KANAL ANALOG GİRİŞ VE DOP-107EV İLE OKUMA
Merhaba,
PLC Analog Modül Uygulamaları içerisinden örnek uygulamalara bakabilirsiniz. Sizin yazdığınız komutlara göre skala sonuçlarınız D50-D60-... gibi datalarda tutulacaktır.
PLC Analog Modül Uygulamaları içerisinden örnek uygulamalara bakabilirsiniz. Sizin yazdığınız komutlara göre skala sonuçlarınız D50-D60-... gibi datalarda tutulacaktır.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey