Merhabalar,
Dvp12sa2 plc ile ms300 sürücüyü modbus üzerinden haberlestirdim frekans bilgisi ve start bilgisi gönderebiliyorum ancak surucuden veri okuyamıyorum sürücünün anlık durumunu bilgisini okumak için Slave 1'de d1355 adresine 16#2126 ve d1434 adresine 1 verisini gönderiyorum ancak d1480 değeri sürekli 0 gelmekte. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Dvp12sa2 ms300 modbus haberleşme
- metin42
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
Re: Dvp12sa2 ms300 modbus haberleşme
Merhaba,
Sürücünün manuelinde 2126H adresini göremedim. Siz tam olarak hangi adresi ya da hangi bilgiyi okumak istiyorsunuz?
Sürücünün manuelinde 2126H adresini göremedim. Siz tam olarak hangi adresi ya da hangi bilgiyi okumak istiyorsunuz?
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- metin42
- İletişim:
Ben sürücünün durumunu yani motor run,stop,alarm, warning durumlarını modbustan okumak istiyorum
- İslam
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey