Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVP-12SE PLC ile METAK WORK EB 80 Ethernet-IP HABERLEŞMESİ
- akıncı
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DVP-12SE PLC ile METAK WORK EB 80 Ethernet-IP HABERLEŞMESİ
iş yerimizde bir revizyon için delta dvp-12se plc kullanacağım, revize edeceğimiz sistem üzerinde metal work marka ethernet-ıp ile ve profinet haberleşme ile çalışan valf gurubu bulunmakta. Bu valfguruplarından birtanesini dvp-12se PLC ile haberleştirib kullanmak istiyorum, plc ile valf guruplarından birtanesini nasıl kumanda ede bilirim. dcı softta ile plc haricinde bunlardan birini göremedim. metal work ıp atama proğramında dvp-12se plcyi görebiliyorum. Elimde rtu-en01 uzak ıo var bunuda metal work proğramında göremiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.
- akıncı
- İletişim:
Re: DVP-12SE PLC ile METAK WORK EB 80 Ethernet-IP HABERLEŞMESİ
ÖZÜR DÜZELTME. METAL WORK
- İslam
- İletişim:
Merhaba,
DVP-12SE PLC Ethernet IP Haberleşmesinde yanlızca Adaptör olarak çalışabilir. Yani alt cihazdır.
DVP-12SE PLC Ethernet IP Haberleşmesinde yanlızca Adaptör olarak çalışabilir. Yani alt cihazdır.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- akıncı
- İletişim:
Merhaba İslam bey
Anladığım kadarıyla bu plc ile olmaz diyursunuz.
Bu plc ile bir arayüz veya başka bir şekilde kullanabilirmiyim?
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, kolay gelsin
Anladığım kadarıyla bu plc ile olmaz diyursunuz.
Bu plc ile bir arayüz veya başka bir şekilde kullanabilirmiyim?
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, kolay gelsin
- İslam
- İletişim:
Modbus TCP/IP haberleşmesinde Data Exchange fonksiyonu ile Master gibi kullanabilirsiniz. DVP PLC Data Exchange ile Modbus TCP haberleşme eğitim videosunu inceleyebilirsiniz.
- akıncı
- İletişim:
Selamunaleykum İslam bey, verdiğiniz bigile için teşekkür ederim. PLC nin Data Exchange kısmına yazdığımız bilgileri bigisayarımızda yedekliyerek proğramla beraber nasıl saklarız. plc değişimlerinde bu bilgileri proğram ile beraber nasıl atarız? Yenidenmi yazmamız gerekli? kolay gelsin teşekkürler.
- İslam
- İletişim:
Merhaba,
Data Exchange penceresinin alt kısmında Export ve Import seçenekleri ile Dışa ve İçe aktarma yapabilirsiniz.
Data Exchange penceresinin alt kısmında Export ve Import seçenekleri ile Dışa ve İçe aktarma yapabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- akıncı
- İletişim:
Teşekkür ederim kolay gelsin
- akıncı
- İletişim:
Merhaba islam bey. DVP12se plc ye dcı soft proğramında, RTU mapping den RTU EN01 uzak IO tanımladım çalıştırdım, buraya tanımladığım bilgileri ilerde kullanmak için nasıl saklıyabilirim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
- İslam
- İletişim:
Merhaba,
RTU Mapping tarafıyla alakalı bir Export-Import kısmına rastlamadım. Sanırım bu taraf için böyle bir seçenek bulunmuyor.
RTU Mapping tarafıyla alakalı bir Export-Import kısmına rastlamadım. Sanırım bu taraf için böyle bir seçenek bulunmuyor.