Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DELTA SÜRÜCÜYE ENKODER BAĞLAMAK

Kullanıcı avatarı
Mesut137
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DELTA SÜRÜCÜYE ENKODER BAĞLAMAK

Mesaj gönderen Mesut137 »

İYİ GÜNLER İYİ ÇALIŞMALAR. VFD055E43A 5,5 KW SÜRÜCÜYÜ DELTA DOP 103BQ HMI EKRAN İLE KONTROL EDEBİLİYORUM. HERHANGİ BİR KART VEYA COUNTER KULLANMADAN ENKODERİ SÜRÜCÜYE BAĞLAYIP MOTORUN ÜZERİNEDE ENKODERİ BAĞLAYIP HMI DAN BELİRLEDİĞİM BİR METRE GİRİP İSTENİLEN METREYE GELİNCE DE MOTORU DURDURABİLİR MİYİM ? VEYA HMI DAN KAÇ METRE ÜRÜN SARILDIĞINI GÖREBİLİR MİYİM ?
ismailusta
İletişim:

Re: DELTA SÜRÜCÜYE ENKODER BAĞLAMAK

Mesaj gönderen ismailusta »

Mesut137 yazdı: 31 Eki 2025, 16:27 İYİ GÜNLER İYİ ÇALIŞMALAR. VFD055E43A 5,5 KW SÜRÜCÜYÜ DELTA DOP 103BQ HMI EKRAN İLE KONTROL EDEBİLİYORUM. HERHANGİ BİR KART VEYA COUNTER KULLANMADAN ENKODERİ SÜRÜCÜYE BAĞLAYIP MOTORUN ÜZERİNEDE ENKODERİ BAĞLAYIP HMI DAN BELİRLEDİĞİM BİR METRE GİRİP İSTENİLEN METREYE GELİNCE DE MOTORU DURDURABİLİR MİYİM ? VEYA HMI DAN KAÇ METRE ÜRÜN SARILDIĞINI GÖREBİLİR MİYİM ?
merhaba
sürücü ile ekran arasında bir kontrolcü plc olmadan bu işi yapman zor gibi görünüyor,hadi istediğin metreye götürdün home işlemini nasıl yapacaksın?
En önemlisi pozisyonlayacağın parça değişken olacacağı için kalibrasyon nasıl olacak?
Kullanıcı avatarı
Mesut137
İletişim:

Re: DELTA SÜRÜCÜYE ENKODER BAĞLAMAK

Mesaj gönderen Mesut137 »

ismailusta yazdı: 01 Kas 2025, 21:00
Mesut137 yazdı: 31 Eki 2025, 16:27 İYİ GÜNLER İYİ ÇALIŞMALAR. VFD055E43A 5,5 KW SÜRÜCÜYÜ DELTA DOP 103BQ HMI EKRAN İLE KONTROL EDEBİLİYORUM. HERHANGİ BİR KART VEYA COUNTER KULLANMADAN ENKODERİ SÜRÜCÜYE BAĞLAYIP MOTORUN ÜZERİNEDE ENKODERİ BAĞLAYIP HMI DAN BELİRLEDİĞİM BİR METRE GİRİP İSTENİLEN METREYE GELİNCE DE MOTORU DURDURABİLİR MİYİM ? VEYA HMI DAN KAÇ METRE ÜRÜN SARILDIĞINI GÖREBİLİR MİYİM ?
merhaba
sürücü ile ekran arasında bir kontrolcü plc olmadan bu işi yapman zor gibi görünüyor,hadi istediğin metreye götürdün home işlemini nasıl yapacaksın?
En önemlisi pozisyonlayacağın parça değişken olacacağı için kalibrasyon nasıl olacak?
CEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HOME İŞLEMİ YOK GİBİ ASLINDA. İSTEDİĞİM METREYİ GİRDİKTEN SONRA O METREDE DURACAK, METREYİ RESETLEYİP TEKRAR BAŞLATMAK İSTİYORUM.

“PLC Forum” sayfasına dön