merhaba 5.5kw sürücümüzde maksimum frekansı 50 hz den aşağıya 01.00 parametresini düşüremiyorum 25 hz almak istiorum alamıyorum sorun nedir acaba.
50.00 - 600.0 Hz ayarları gösteriyor hz altına maksimumu frekans inmiyor yardımınızı rica ederim
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
vfd el 5.5 kw sürücü maksimum frekans sorunu.
- fatih523
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: vfd el 5.5 kw sürücü maksimum frekans sorunu.
Frekans komut kaynağınız nedir ? 0-10VDCAnalog Sinyal, Keypad Potansiyometre vs. ?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- fatih523
- İletişim:
0-10 volt analog giriş turhan bey
- fatih523
- İletişim:
1-00 parametresi 50 hz altına düşmüyor. kullanım klavuzundada 50 hz ve üstü yazıyor anlamadım. saçmalık nereden geliyor..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Ciseotomasyon
- İletişim:
Merhaba
04-04 parametresini %50 girerek deneyebilirsiniz
04-04 parametresini %50 girerek deneyebilirsiniz
Automation
- Ciseotomasyon
- İletişim: