Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ASDA2 Delay Tanımlama

Kullanıcı avatarı
aug.91
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ASDA2 Delay Tanımlama

Mesaj gönderen aug.91 »

Merhaba, ASDA2 servo sürücü ile dahili pozisyonlama yapıyorum. P5-60 dan hız değeri, P6-05 den pulse değeri tanımladığımda sistemim sorunsuz çalışıyor. Bu sisteme; CTRG sinyali geldiğinde harekete başlamadan önce belirli bir gecikme zamanı eklemek istiyorum. P5-40 üzerinde delay parametrelerini gördüm ancak nasıl tanımlama yapmam gerektiğiyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: ASDA2 Delay Tanımlama

Mesaj gönderen Turhan »

Delay işlemi pozisyon komutunun tamamlanmasından sonra icra edilir. Dolayısı ile boş bir PR'a JUMP işlemi tanımlayın ve gecikme değerini bu PR'da gerçekleştirin. Ardından pozisyon komutunun icra edileceği PR'da hareket profilinizi icra edin.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
aug.91
İletişim:

Mesaj gönderen aug.91 »

Selamlar, belirttiğiniz şekilde sistemi çalıştırabiliyorum teşekkür ederim. Burada PR2 yi çalıştırmak için aşağıdaki devre şemasını kurdum. Çizdiğim şemada trigger sürekli PR2 ye gelecek değil mi? Ek olarak CTRG sinyali üst üste gelirse, delay süresi tamamlanmadan tetiklendiğinde veya motor hareket halindeyken tetik gelirse sürücü davranışı nasıl olur?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen Uğur »

Path ayarındaki INS yi kapatırsanız üst üste verdiğiniz zaman almayacaktır. Birinin bitmesini bekleyecek.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal

“Servo Forum” sayfasına dön