Veriyi USB Belleye Gönderme
- vuqar_pashayev
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Veriyi USB Belleye Gönderme
İyi günler. Historical Data Table da tutduğum verileri eğer istenirse USB belleye XLS formatta yükleyib her hangi bilgisayarda kullanmak isityorum. Import\Export Recipe butonu bu işlemi yapar mı? Yardım için önceden teşekkürler
- Yakup
- İletişim:
Re: Veriyi USB Belleye Gönderme
Merhaba,
Data kaydınızı usb ye kaydetme formatı csvdir ,Buffer ayarlar kısmından usb disk seçmelisiniz aynı zamanda csv dosyasını dışa aktar kısmından tablo doldurma işlemini yapmanız gerekmektedir.
Data kaydınızı usb ye kaydetme formatı csvdir ,Buffer ayarlar kısmından usb disk seçmelisiniz aynı zamanda csv dosyasını dışa aktar kısmından tablo doldurma işlemini yapmanız gerekmektedir.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- vuqar_pashayev
- İletişim:
CSV kısmı ok . Non volatile kısmında USB seçersek M200 biti izin verdiyi sürede 1 dakikadan bir veriyi HMI ın içerisine mi yazacak ? Çünki USB HMI a hep-takılı kalmayacak yalnız takıp veri çekmek için kullanılacak
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Yakup
- İletişim:
Eğer data kaydınız başlatırsanız kayıt işlemini hmı kendi hafızasına kaydetmiş olursunuz.
İsterseniz hmı hafızasına kayıt yaptığınız datayı daha sonra usb takarak usb içerisini kayıt yapabilirsiniz.
Bu işlemi yapmanız için buton elementler seçeneğinden rapor listesi buton ekleyerek gerçekleştirebilirsiniz.
İsterseniz hmı hafızasına kayıt yaptığınız datayı daha sonra usb takarak usb içerisini kayıt yapabilirsiniz.
Bu işlemi yapmanız için buton elementler seçeneğinden rapor listesi buton ekleyerek gerçekleştirebilirsiniz.
- vuqar_pashayev
- İletişim:
Select Template kısmında bir şey seçemedim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Yakup
- İletişim:
Select Template kısmında bir şey seçmenize gerek yoktur
- vuqar_pashayev
- İletişim:
Bu hatayı alıyorum
- Yakup
- İletişim:
Merhaba,
Usb belleğinizin formatı fat32 olması gerekiyor kontrol eder misiniz ?
Usb belleğinizin formatı fat32 olması gerekiyor kontrol eder misiniz ?