Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ECAM

Kullanıcı avatarı
yasinakar
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: ECAM

Mesaj gönderen yasinakar »

Uğur bey teşekkür ederim . Başka arkadaşlara da bu açıklamaların çok faydalı olacağına eminim
Kullanıcı avatarı
yasinakar
İletişim:

işaretlediğiniz yeri de işaretleyip denedim maalesef disengage olup ecam kapanmıyor eğriyi işleyemeye aynen devam ediyor pr2 gerçekleşmiyor
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen Uğur »

İşaretlediğim yeri kullanın. 4 ile sistem disangage olunca "0" pulse sonra tekrar engage oluyor. Böylelikle disangage olamıyor sonucunda ECAM kapanamıyor. Siz 2 nolu birimi kullanın. 4 ile tekrarlı işlemler yapılır. Sistem 10000 pulse sonra disangage olur, 4 te tanımlanan pulse kadar bekler ve ardından tekrar otomatik engage olur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Kullanıcı avatarı
yasinakar
İletişim:

pr1 deki değeri resimdeki gibi yapınca sistem çalışıyor ecam editör kısmından yaparsam sistem çalışmıyor
Kullanıcı avatarı
yasinakar
İletişim:

ecam projesi küçük bir yardımınız ile çözülmüştür tabi benim için büyük bir yardım burada sanırım anlaşılamayan konu eğriyi çizmek değil eğriyi çizdikten sonraki meseleler
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen Uğur »

P5-88 içerisine değer yazarken önce birler basamağı "0" lı şekilde yazıp bir sonraki PR a geçip sonrasından birler basamağı "1" olanını yazmalısınız.

P5-88 içerisinde PR ile değer yazarken

Önce --> 0x0002A1110

Sonra --> 0x0002A1111

yazın. Enerji geldiğinde parametre içeriği sıfırlanınca 0x0002A1111 yazmanızı direk kabul etmeyecektir.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Kullanıcı avatarı
yasinakar
İletişim:

teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
yasinakar
İletişim:

testim şöyle home git DI 2 Elektronik cam engage kontrol DI3
ilk önce DI2 daha sonra DI3 aktif ediyorum
Home git dediğimde home işlemi gerçekleşiyor buradan PR 1 git seçiyorum burada P 5-88 e 0002A111 değerini yaz diyorum
bundan sonra motor ilgili camı gerçekleştiriyor ve belirtiğim pulse değerine gelince disangage oluyor ve PR2 YE geçiyor PR 2 bitince motor duruyor tekrar DI2 ve DI3 aktif edersem aynı işlemi tekrarlıyor P5-88nin herhangi bir değerini değiştirmiyorum. bu benim için yeterli oluyor
not : eğer encoder yönü ters olursa sadece CAM çalışır PR2gerçekleşmez

“Servo Forum” sayfasına dön