Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ASDA-A2 --- AL289

Kullanıcı avatarı
dragosv
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ASDA-A2 --- AL289

Mesaj gönderen dragosv »

Mutlak kodlayıcılı bir ASDA-A2 servom var ve motoru değiştirdim. Daha sonra AL289 alarmı belirdi. Bunu Homming veya Jog ile sıfırlayamıyorum. Yardıma ihtiyacım var . Teşekkür ederim !
Kullanıcı avatarı
Miihendis75
İletişim:

Re: ASDA-A2 --- AL289

Mesaj gönderen Miihendis75 »

Merhaba;

Resimde görüldüğü üzere P2-70 parametresi içerisinde yer alan bitlerden "Bit 2" yi aktif edip deneme yapar mısınız?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
dragosv
İletişim:

Mesaj gönderen dragosv »

Cevap için teşekkürler. Senin versiyonunu da deneyeceğim
Kullanıcı avatarı
Tekrpp
İletişim:

Mesaj gönderen Tekrpp »

Bende makinamda Al289 hatası alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Özellikle motorunuzun hareket yönü sürekli aynı ve absolute modda bir kullanımınız var ise 32767. turdan sonra bu hata durumu ortaya çıkar. Farklı bir kullanım sözkonusu ise motor tur çözünürlüğünüzü daha düşük bir değerde kullanmayı deneyebilirsiniz.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“Servo Forum” sayfasına dön