Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
37 kW Fan Sürücü Uygulaması
- AcemiMuhendis
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
37 kW Fan Sürücü Uygulaması
Merhabalar 37 kW Fan için sürücü seçimi yapacağım surucumu 45 kW olarak seçeceğim fan olduğu için ağır şart modelimizin 45 kW kodunu verebilir misiniz ?
ikinci olarak Fan için önerilen parametrereleri yazabilir misiniz ?
İyi çalışmalar dilerim.
ikinci olarak Fan için önerilen parametrereleri yazabilir misiniz ?
İyi çalışmalar dilerim.
- Yakup
- İletişim:
Re: 37 kW Fan Sürücü Uygulaması
Merhaba,
c2000+ veya cp2000 sürücülerimizi önerebilirim.
Model kodları:
c2000+:VFD450C43S-00
cp2000:VFD450CP43S-21
Fan uygulamalarında genellikle motoru durdurmak için serbest duruş ile durdurulur.
Her iki sürücüde de 00-22 >>1 yapmanız yeterli olacaktır.
Ürünleri temin etmeniz için bulunduğunuz ildeki Partnerlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.
c2000+ veya cp2000 sürücülerimizi önerebilirim.
Model kodları:
c2000+:VFD450C43S-00
cp2000:VFD450CP43S-21
Fan uygulamalarında genellikle motoru durdurmak için serbest duruş ile durdurulur.
Her iki sürücüde de 00-22 >>1 yapmanız yeterli olacaktır.
Ürünleri temin etmeniz için bulunduğunuz ildeki Partnerlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- AcemiMuhendis
- İletişim:
Yakup Bey, cevabınız için teşekkür ederim.
Sürücü aslında toz karışım mikseri uygulamasında kullanılacak, ancak öncesinde bir adet fan motoru ile test yapmam gerekiyor. Asıl motorum mikserde kullanılacak olan 30 kW gücünde bir motor. Bu nedenle sürücüyü nihayetinde mikserde kullanmayı planlıyorum.
Önerdiğiniz iki sürücü arasında fiyat farkı azımsanamayacak düzeyde olduğu için kararsız kaldım. CP2000 (VFD450CP43S-21) modeli 37 kW fan motorunu rahatlıkla çalıştırabilir, bunda bir tereddütüm yok. Ancak bu sürücüyü mikserdeki 30 kW motorla da kullanabilir miyim? 45 kW gücündeki bu sürücünün 30 kW'lık bir mikser motorunu sorunsuz bir şekilde çalıştırmasında teknik açıdan bir sakınca olur mu?
Sürücü aslında toz karışım mikseri uygulamasında kullanılacak, ancak öncesinde bir adet fan motoru ile test yapmam gerekiyor. Asıl motorum mikserde kullanılacak olan 30 kW gücünde bir motor. Bu nedenle sürücüyü nihayetinde mikserde kullanmayı planlıyorum.
Önerdiğiniz iki sürücü arasında fiyat farkı azımsanamayacak düzeyde olduğu için kararsız kaldım. CP2000 (VFD450CP43S-21) modeli 37 kW fan motorunu rahatlıkla çalıştırabilir, bunda bir tereddütüm yok. Ancak bu sürücüyü mikserdeki 30 kW motorla da kullanabilir miyim? 45 kW gücündeki bu sürücünün 30 kW'lık bir mikser motorunu sorunsuz bir şekilde çalıştırmasında teknik açıdan bir sakınca olur mu?
- Yakup
- İletişim:
Cp2000 sürücüler genel olarak kullanım alanları Fan ve Pompa Kontrol uygulamalarıdır.
Eğer sisteminizde ağır şart olarak kullanım yapacaksanız sizin için uygun olan sürücü c2000+ sürücüsüdür.
Eğer sisteminizde ağır şart olarak kullanım yapacaksanız sizin için uygun olan sürücü c2000+ sürücüsüdür.
- AcemiMuhendis
- İletişim:
O zaman Yakup bey benim asıl kullacağım yer mikser olacağı için mikser motorumda 30 kw bir tık üstü VFD370C43S-00 37 kW bunu alayım bu sürücü ağır sart ya fanımıda motoru 37 kw çalıştırabilir miyim ?
- Yakup
- İletişim:
Evet çalıştırabilirsiniz.
- AcemiMuhendis
- İletişim:
Yakup bey ilginiz için teşekkür ederim . İyi çalışmalar dilerim.