Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Delta PLC (DVP20SX2) ile Sıcaklık-Step Kontrol Eden Cihazın Haberleşmesi
- mahsumyasar
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Delta PLC (DVP20SX2) ile Sıcaklık-Step Kontrol Eden Cihazın Haberleşmesi
Elimde Deltanın DVP20SX2 PLC'si var. Ben bu PLC ile Gemo PC-107 Step Controller gibi bir cihazı haberleştirmek istiyorum. PC-107 yerine Deltanın zamana bağlı sıcaklık kontrolü yapan bir başka modeli varsa onu da kullanabliirim. Bu haberleştirmeyi en kolay nasıl yaparım, elinizde örnek bir kod var mıdır?
- Yakup
- İletişim:
Re: Delta PLC (DVP20SX2) ile Sıcaklık-Step Kontrol Eden Cihazın Haberleşmesi
Merhaba,
DvpSX2 plc modbus rs 485 haberleşme destekler cihazını bu haberleşem protokolünü desteklerse MODRW Modbus Okuma-Yazma Komutu veya Link Haberleşme ile haberleşme yapabilirsiniz.Deltanın zamana bağlı cihazları DTC1000 ve DTC2000 kullanabilirsiniz.
DvpSX2 plc modbus rs 485 haberleşme destekler cihazını bu haberleşem protokolünü desteklerse MODRW Modbus Okuma-Yazma Komutu veya Link Haberleşme ile haberleşme yapabilirsiniz.Deltanın zamana bağlı cihazları DTC1000 ve DTC2000 kullanabilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- mahsumyasar
- İletişim:
Belirtilen cihaz üzerinden 1 tane belirlenen sıcaklık değeri kontrol edilebilmektedir. Benim merak ettiğim hedeflenen sıcaklığa çıkacağı süreyi de kontrol edilmesidir. Örneğin 100°C sıcaklığa 100dk'da gelmesi 100°C sıcaklıkta 1 saat durması ve sonra 200°C sıcaklığa 15 dakikada gelmesi gibi farklı steplerin tanımlandığı bir proses. Bu ve benzeri prosesleri kontrol edebileceğim ekipmanı önerebilir misiniz?
- Yakup
- İletişim:
DTC1000 kontrol çalışma modu nu Ramp Soak almalısınız.DTC1000/DTC2000 8 Adım PID Program Kontrol
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey