Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Delta PLC (DVP20SX2) ile Sıcaklık-Step Kontrol Eden Cihazın Haberleşmesi

Kullanıcı avatarı
mahsumyasar
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Delta PLC (DVP20SX2) ile Sıcaklık-Step Kontrol Eden Cihazın Haberleşmesi

Mesaj gönderen mahsumyasar »

Elimde Deltanın DVP20SX2 PLC'si var. Ben bu PLC ile Gemo PC-107 Step Controller gibi bir cihazı haberleştirmek istiyorum. PC-107 yerine Deltanın zamana bağlı sıcaklık kontrolü yapan bir başka modeli varsa onu da kullanabliirim. Bu haberleştirmeyi en kolay nasıl yaparım, elinizde örnek bir kod var mıdır?
Kullanıcı avatarı
Yakup
İletişim:

Re: Delta PLC (DVP20SX2) ile Sıcaklık-Step Kontrol Eden Cihazın Haberleşmesi

Mesaj gönderen Yakup »

Merhaba,

DvpSX2 plc modbus rs 485 haberleşme destekler cihazını bu haberleşem protokolünü desteklerse MODRW Modbus Okuma-Yazma Komutu veya Link Haberleşme ile haberleşme yapabilirsiniz.Deltanın zamana bağlı cihazları DTC1000 ve DTC2000 kullanabilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
mahsumyasar
İletişim:

Mesaj gönderen mahsumyasar »

Belirtilen cihaz üzerinden 1 tane belirlenen sıcaklık değeri kontrol edilebilmektedir. Benim merak ettiğim hedeflenen sıcaklığa çıkacağı süreyi de kontrol edilmesidir. Örneğin 100°C sıcaklığa 100dk'da gelmesi 100°C sıcaklıkta 1 saat durması ve sonra 200°C sıcaklığa 15 dakikada gelmesi gibi farklı steplerin tanımlandığı bir proses. Bu ve benzeri prosesleri kontrol edebileceğim ekipmanı önerebilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
Yakup
İletişim:

Mesaj gönderen Yakup »

DTC1000 kontrol çalışma modu nu Ramp Soak almalısınız.DTC1000/DTC2000 8 Adım PID Program Kontrol
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey

“Sıcaklık ve Proses Kontrol Cihazları Forum” sayfasına dön