Merhabalar Uğur Bey, Turhan Bey
Vfd E sürücünün PLC fonsiyonunu programladım fakat sürücü keypad den 2 adet timer kalıcı data değer yazma şansım varmı.
PLC programında 2 adet timer ın değerini kullanıcı tanımlı parametreden nasıl yazıp okuyabilirim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
VFD E SÜRÜCÜ PLC PROGRAMLAMA.
- mekatronik64
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
Re: VFD E SÜRÜCÜ PLC PROGRAMLAMA.
Merhaba,
RPR ve WRP komutları ile Sürücü-PLC arasında okuma-yazma yapabilirsiniz.
RPR ve WRP komutları ile Sürücü-PLC arasında okuma-yazma yapabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- mekatronik64
- İletişim:
Merhaba İslam Bey,
Dediğiniz biçimde ISP soft programında ld m1000-------------------rpr h500 d0 şeklinde komutu yazdım fakat d0 da bir değer göerimiyorum.
sürücü 05-00 parametresine bir değer giriyorum ama değeri göremiyorum plc ye online iken.
Dediğiniz biçimde ISP soft programında ld m1000-------------------rpr h500 d0 şeklinde komutu yazdım fakat d0 da bir değer göerimiyorum.
sürücü 05-00 parametresine bir değer giriyorum ama değeri göremiyorum plc ye online iken.
- mekatronik64
- İletişim:
Merhaba İslam Bey,
decimal tabanda yazmamışım komutu onu düzelltim, fakat sürücü haberleşme üzerinden run stop komutu alıyor.
Ben programda sürücü run olduğunda bi takım çalışma işlemi yapcam hangi biti kullanabilirim sürücünün run yada stop olduğunun şartı için.
decimal tabanda yazmamışım komutu onu düzelltim, fakat sürücü haberleşme üzerinden run stop komutu alıyor.
Ben programda sürücü run olduğunda bi takım çalışma işlemi yapcam hangi biti kullanabilirim sürücünün run yada stop olduğunun şartı için.
- İslam
- İletişim:
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey