Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DELTA SÜRÜCÜYE ENKODER BAĞLAMAK
- Mesut137
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DELTA SÜRÜCÜYE ENKODER BAĞLAMAK
İYİ GÜNLER İYİ ÇALIŞMALAR. VFD055E43A 5,5 KW SÜRÜCÜYÜ DELTA DOP 103BQ HMI EKRAN İLE KONTROL EDEBİLİYORUM. HERHANGİ BİR KART VEYA COUNTER KULLANMADAN ENKODERİ SÜRÜCÜYE BAĞLAYIP MOTORUN ÜZERİNEDE ENKODERİ BAĞLAYIP HMI DAN BELİRLEDİĞİM BİR METRE GİRİP İSTENİLEN METREYE GELİNCE DE MOTORU DURDURABİLİR MİYİM ? VEYA HMI DAN KAÇ METRE ÜRÜN SARILDIĞINI GÖREBİLİR MİYİM ?
-
ismailusta
- İletişim:
Re: DELTA SÜRÜCÜYE ENKODER BAĞLAMAK
merhabaMesut137 yazdı: 31 Eki 2025, 16:27 İYİ GÜNLER İYİ ÇALIŞMALAR. VFD055E43A 5,5 KW SÜRÜCÜYÜ DELTA DOP 103BQ HMI EKRAN İLE KONTROL EDEBİLİYORUM. HERHANGİ BİR KART VEYA COUNTER KULLANMADAN ENKODERİ SÜRÜCÜYE BAĞLAYIP MOTORUN ÜZERİNEDE ENKODERİ BAĞLAYIP HMI DAN BELİRLEDİĞİM BİR METRE GİRİP İSTENİLEN METREYE GELİNCE DE MOTORU DURDURABİLİR MİYİM ? VEYA HMI DAN KAÇ METRE ÜRÜN SARILDIĞINI GÖREBİLİR MİYİM ?
sürücü ile ekran arasında bir kontrolcü plc olmadan bu işi yapman zor gibi görünüyor,hadi istediğin metreye götürdün home işlemini nasıl yapacaksın?
En önemlisi pozisyonlayacağın parça değişken olacacağı için kalibrasyon nasıl olacak?
- Mesut137
- İletişim:
Re: DELTA SÜRÜCÜYE ENKODER BAĞLAMAK
CEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HOME İŞLEMİ YOK GİBİ ASLINDA. İSTEDİĞİM METREYİ GİRDİKTEN SONRA O METREDE DURACAK, METREYİ RESETLEYİP TEKRAR BAŞLATMAK İSTİYORUM.ismailusta yazdı: 01 Kas 2025, 21:00merhabaMesut137 yazdı: 31 Eki 2025, 16:27 İYİ GÜNLER İYİ ÇALIŞMALAR. VFD055E43A 5,5 KW SÜRÜCÜYÜ DELTA DOP 103BQ HMI EKRAN İLE KONTROL EDEBİLİYORUM. HERHANGİ BİR KART VEYA COUNTER KULLANMADAN ENKODERİ SÜRÜCÜYE BAĞLAYIP MOTORUN ÜZERİNEDE ENKODERİ BAĞLAYIP HMI DAN BELİRLEDİĞİM BİR METRE GİRİP İSTENİLEN METREYE GELİNCE DE MOTORU DURDURABİLİR MİYİM ? VEYA HMI DAN KAÇ METRE ÜRÜN SARILDIĞINI GÖREBİLİR MİYİM ?
sürücü ile ekran arasında bir kontrolcü plc olmadan bu işi yapman zor gibi görünüyor,hadi istediğin metreye götürdün home işlemini nasıl yapacaksın?
En önemlisi pozisyonlayacağın parça değişken olacacağı için kalibrasyon nasıl olacak?