Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
15MC Programlama
- Ahmet
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: 15MC Programlama
Elimde 107EV model HMI var dökümanda SD kart girişi var diyor ama pil kapağını açtığımda orası tamamen kapalı görünüyor.
Günün Adamı Olmaya Çalışma,
Hakikatin Adamı Olmaya Çalış.
Unutma!!!!!
Gün Değişir ama Hakikat Asla Değişmez....
............................ Mevlana Celaleddin-i Rumi........
Unutma!!!!!
- Uğur
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- İletişim:
SD kart 107EG modelde mevcuttur.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye
Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal
https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Whatsapp Kanal
- Ahmet
- İletişim:
2018 fiyat kataloğunda 107EV SD kartlı görünüyor. Sanırım bunu düzeltmelisiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Unutma!!!!!
Unutma!!!!!
- Uğur
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- İletişim:
Fiyat listesi hatası. EV modelinde sizinde gördüğünüz üzere SD kart yoktur.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye
Whatsapp Kanal
Whatsapp Kanal
- Ahmet
- İletişim:
Merhabalar.
Dün sıkıntısız çalışan programbu sabah makineyi açtıktan sonra arıza vermeye başladı.
Online olup programı izlediğimde resimdeki haat ile karşılaştım HELP dosyasındaki hata kodu açıklamasında bölüm 10.4 bakınız diyor ama HELP dosyası içerisinde 10.4 numaralı bölümü bulamadım. Programda herhangi bir software limit buunmuyor.
AxisDiagnostik sayfasından durumu takip ettim ama hata oluştuğu anda burayada herhangi bir hata uyarısı düşmüyor.
MC_MoveVelocity bloğunun ürettiği bu hatanın kaynağı nedir ve nasıl giderebilriim?
Teşekkürler.
Dün sıkıntısız çalışan programbu sabah makineyi açtıktan sonra arıza vermeye başladı.
Online olup programı izlediğimde resimdeki haat ile karşılaştım HELP dosyasındaki hata kodu açıklamasında bölüm 10.4 bakınız diyor ama HELP dosyası içerisinde 10.4 numaralı bölümü bulamadım. Programda herhangi bir software limit buunmuyor.
AxisDiagnostik sayfasından durumu takip ettim ama hata oluştuğu anda burayada herhangi bir hata uyarısı düşmüyor.
MC_MoveVelocity bloğunun ürettiği bu hatanın kaynağı nedir ve nasıl giderebilriim?
Teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Unutma!!!!!
Unutma!!!!!
- Turhan
- İletişim:
DVP-15MC Motion kontroller cihazında motion bloklarının yürütülmesi ile ilgili akış diyagramı mevcuttur. Uygulama Manuellerinin The State Machine kısmına gözatarsanız MC_Movevelocity bloğunun çalışabilmesi için eksene ait Standstill bitinin aktif olması gerekmektedir. Standstill bloğununda enable olabilmesi için MC_Power bloğunun aktif ve servo sürücü üzerinde herhangi bir hata olmaması gerekemktedir.
MC_Power bloğu aktif olmadan ve MC_ReadStatus bloğunun Standstill biti gelmeden MC_Move velocity komutunu aktif ettiğimde benzer hata koduna ulaştım. Komut işleyiş sıralamasına dikkat ediniz.
MC_Power bloğu aktif olmadan ve MC_ReadStatus bloğunun Standstill biti gelmeden MC_Move velocity komutunu aktif ettiğimde benzer hata koduna ulaştım. Komut işleyiş sıralamasına dikkat ediniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Ahmet
- İletişim:
Power bloğu ön şartı TRUE olarak ayarlı. Bu hatayı MoveVelocity bloğu çalışırken çalışma esnasında veriyor. Bloğu yürütmeye başladığımda değil blok aktif haldeyken bu hataya düşüyor. Acaba ACC ve DECC bölümünden verdiğim rampa süresi, bu hatayı tetikliyor olabilirmi?
Gerçi bu rampa sürelerini değiştirdiğim halde yine aynı hataya düşüyor. Sistem düne kadar sorunsuz çalışıyordu makinayı sabah açıp işbaşı için ayarlar yapılmaya başlandığında bu hatayı üretmeye başladı.
Gerçi bu rampa sürelerini değiştirdiğim halde yine aynı hataya düşüyor. Sistem düne kadar sorunsuz çalışıyordu makinayı sabah açıp işbaşı için ayarlar yapılmaya başlandığında bu hatayı üretmeye başladı.
Unutma!!!!!
Unutma!!!!!
- Turhan
- İletişim:
MC_Movevelocity bloğunu aktif etmeden önceki ve sonraki MC_ReadAxisError, MC_ReadStatus ve MC_ReadMotionState blokalrının durumunu mesaja eklyebilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey
- Ahmet
- İletişim:
Dediğiniz şekilde bloklarla programı izlemeye aldığımda sorunun rampa süresiyle alakalı olduğunu buldum.
Eksen duruşunu tam olarak gerçekleştirmeden yön değişimi yapıldığında bu hatayı vermeye başlıyor.
Bende rampa sürelerinde uygun düzenlemeleri yaparak sorunu çözdüm ( yada şimdilik hataya düşmediği için baan öyle geliyor
)
Yardımınız için teşekkür ederim.
Eksen duruşunu tam olarak gerçekleştirmeden yön değişimi yapıldığında bu hatayı vermeye başlıyor.
Bende rampa sürelerinde uygun düzenlemeleri yaparak sorunu çözdüm ( yada şimdilik hataya düşmediği için baan öyle geliyor

Yardımınız için teşekkür ederim.
Unutma!!!!!
Unutma!!!!!
- olcay4545
- İletişim:
rotary cutting bloğunu kullanarak paketleme makinasında boy kesim yapacağım fakat sensör ile benek algılayarak beneğin olduğu yerden senkron olarak kesim yapmasını istiyorum,bloğun içersinde herhangi bir sensör girişi bulamadım nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim