Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Dahili 24 V ile devre üzerinden DI girmek

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Ozgunsunar
Mesajlar: 4
Kayıt: 16 May 2024, 21:07
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Dahili 24 V ile devre üzerinden DI girmek

Mesaj gönderen Ozgunsunar »

Merhabalar,
VDD ve COM- (dahili 24 volt) uçlarına bağladığım sensörlerle çalıştırdığım bir açık kapalı devrem var (Mühürlemeli bir on-off devresi). Bu devreyi kullanarak DI portları üzerinden on-off sinyali almak istiyorum.

DI girişini nasıl yapacağımı bulamadım.

Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Sürücüm delta b2
Kullanıcı avatarı
Turhan
Mesajlar: 8427
Kayıt: 07 Mar 2018, 16:06
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Dahili 24 V ile devre üzerinden DI girmek

Mesaj gönderen Turhan »

ASDA-B2 CN1 konnektörü üzerinde yer alan COM+ (11. Pin) DI'lar için COM sinyalidir.

COM+ pinine 24VDC uygularsanız DI noktalarını NPN, COM+ pinine 0VDC uygularsanız DI noktalarını PNP sinyal ile tetikleyebilirsiniz. Farklı bağlantı şekillerine ait açık devre şeması resimdeki gibidir.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Cevapla

“Servo Forum” sayfasına dön