1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

ASDA-B2 ALE06

Gönderilme zamanı: 10 Oca 2022, 00:40
gönderen servetd
Merhaba B2 servo sürücü için al 06 hatasına geçmesi nasıl engellenebilir ya da en aza indirgenebilir?

İkinci olarak CN1 pulse çıkışlarından ( OA,OB ) harici bir sisteme senkron hareket gönderen bir sistemimiz mevcut. B2 sürücü hataya geçmemesine rağmen diğer sistem hataya geçmektedir.
Bunun için kontrol etmem gereken parametre gurubu nedir? Ben P1-46 nın hatalı ayarlanmış olabileceğini düşünüyorum. Sizin bu konu hakkında bir öneriniz var mı?

Re: ASDA-B2 ALE06

Gönderilme zamanı: 10 Oca 2022, 09:49
gönderen Uğur
Aşırı yüklenmedir ve bu hata motor kapasitesi zaten 3 katı aşıldığına alırsınız iyileştirmeleriniz mekanik taraflı olmalıdır yada redüktör veya motor büyütme yoluna gitmelisiniz.

Diğer sistemin hatasına göre konuşmak lazım. Ama pozisyon sapması gibi bir durum ise burada sürücünün feedback değeri 1-46 parametresinden ayarlanır. Bir turda ne kadar pals vereceği bu şekilde tanımlanır.

Re: ASDA-B2 ALE06

Gönderilme zamanı: 10 Oca 2022, 11:07
gönderen servetd
Pos sapması hatası b2 de hata vermeyip diğer sistemde hata verme olaslığı var mı?

Re: ASDA-B2 ALE06

Gönderilme zamanı: 10 Oca 2022, 11:25
gönderen Uğur
Evet, sürücüye gönderilen pals ile ilişki kurulan pals feedback değeri oranlaması sıkıntılı ise diğer sisteminizde bu tarz hata alırsınız.