Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

PR MOD kullanımı

Kullanıcı avatarı
fractal
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

PR MOD kullanımı

Mesaj gönderen fractal »

selamlar;

asda a2 kullanıyorum.pr programlama yaptım.event ile tetiklediğim pr lar var.sormak istediğim tetikleme yapmadan tüm programları pr lar sıra ıle calışıyormu.tetikleme gelirse o anki pr ı bırakıp atlama yapılacak pr mı işleniyor.?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: PR MOD kullanımı

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

PR konfigürasyonunuza göre farklılık gösterir. 2nolu seçimde sadece ilgili PR çalışırken, 3no'lu seçimde ilgili PR çalıştıktan sonra bir sonraki PR adımı otomatik yürütülür.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
fractal
İletişim:

Mesaj gönderen fractal »

asda soft ile online calışıyorum.pr ların icine sadece delay zaman koydum.pr gecişlerini gormek ıcın.pr0 a ait duzenleme yok.pr1 den başlıyor ayarlamalar.pr1 start verdiğimde sıra sıra geciş yapmıyorlar.pr0 her durumda başlangıcta calışması zorunlu olan pr mı?.daha doğrusu surucu acıldığında direkt calışan bir pr varmı.?pozisyon modunda ise orneğin pozisyonla ilgili secim yapışmış pr mı calışıyor.?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

PR1 "[3] Otomoatik Pozisyon kontrol..." seçili ise mutlaka PR1 yürütülmesi tamamlandıktan sonra PR2 otomatik çalışacaktır. PR0 kullanılmıyor ise (PR0 Homnig işlemidir. Home işleminden sonra xx PR adımını çağır seçimi mevcut) PR'lar bir komut tetiklemesi ile çalışmaktadır.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
fractal
İletişim:

Mesaj gönderen fractal »

al219 hatasını nasıl engellerım.p5-97 ye 0xf yazıp makro calıştırmak istiyorum.ama bu hatayı veriyor.ve o PR da kalıyor..
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Servo sürücüde ancak bilininen bir kaç hata kodu pasif edilebilir(P2-65 parametresi ile AL018, AL022 hataları gibi). Bunun dışındaki tüm hataları gidermek için doğru proses için doğru parametre yapılandırması gerekmektedir.

Ayrıca manuellerde tanımlı AL219 hatası bulunmuyor. Öncelikle hata kodunu doğrulayın. Eğer hata kodundan eminseniz tanımladığınız parametre değerinizin prosesinize uygun tanımlı değeri olduğundan emin olunuz.
DELTA Electronics Turkey

Kullanıcı avatarı
fractal
İletişim:

Mesaj gönderen fractal »

ecam uygulaması yapmaya calışıyorum.pr da makro f datası gonderdiğimde bu hatayı alıyorum.bu durum neden kaynaklanır.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

E-cam ile lgili doğru başlangıç parametre tanımlamaları yapmazsanız sürücüde benzeri hata kodlarını alırsınız.
DELTA Electronics Turkey

“Servo Forum” sayfasına dön