SAYIN YETKİLİ AŞAĞIDA MODELLERİNİ GÖREBİLECEĞİNİZ SÜRÜCÜLER KONUSUNDA SİZDEN DESTEK TALEP EDİYORUM.
1) vfd004el21a MODEL SÜRÜCÜDE ;
1A) PLC OUTPUTLARI İLE (24DC) START/STOP VE SAĞ/SOL DÖNÜŞ YÖNÜ KONTROLÜ
1B) SÜRÜCÜ ALARM ÇIKIŞI (KURU KONTAK)
2) vfd037e43a MODEL SÜRÜCÜDE ;
2A) PLC OUTPUTLARI İLE (24DC) START/STOP VE SAĞ/SOL DÖNÜŞ YÖNÜ KONTROLÜ
2B) SÜRÜCÜ ALARM ÇIKIŞI (KURU KONTAK)
2C) sÜRÜCÜ SET HIZINA ULAŞTI ÇIKIŞI (KURU KONTAK)
BU KONULAR İLE İLGİLİ OLARAK BAĞLANTI ŞEKİLLERİ, PARAMETRE AYARLARI VE PNP/NPN SEÇİMİ KONUSUNDA YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDİYORUM
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
vfd004el21a / vfd037e43a PKC KURU KONTAKLARI İLE ÇALIŞTIRMA YARDIM
- EBOSS Teknnik
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: vfd004el21a / vfd037e43a PKC KURU KONTAKLARI İLE ÇALIŞTIRMA YARDIM
VFD-E ve VFD-EL serisi sürücülerde bağlantı şeması aynı olacaktır.
- DCM Dijital inputlar için Com sinyli olmak şartı ile DCM ile MI1 anahtarlanır ise sürücü ileri start, DCM ile MI2 anahtarlanır ise sürücü geri yönde start alacaktır. Bu inputların her ikisi de yok ise sürücü stop konumunda olacaktır.
- Hata çıkış sinyalinde ise RC-RA klemensleri sürücü N.O. kontak, RC-RB klemensleri sürücü N.C. kontak çıkışıdır.
- MO1-MCM 48VDC 50mA'e kadar anahtarlama yapabileceğiniz Photocoupler çıkışıdır.
Sürücü üzerinde Parametre ayarları ve bağlantı şemaları aşağıdaki gibi olacaktır.
- DCM Dijital inputlar için Com sinyli olmak şartı ile DCM ile MI1 anahtarlanır ise sürücü ileri start, DCM ile MI2 anahtarlanır ise sürücü geri yönde start alacaktır. Bu inputların her ikisi de yok ise sürücü stop konumunda olacaktır.
- Hata çıkış sinyalinde ise RC-RA klemensleri sürücü N.O. kontak, RC-RB klemensleri sürücü N.C. kontak çıkışıdır.
- MO1-MCM 48VDC 50mA'e kadar anahtarlama yapabileceğiniz Photocoupler çıkışıdır.
Sürücü üzerinde Parametre ayarları ve bağlantı şemaları aşağıdaki gibi olacaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.