Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Gerilim Düsümü

Cevapla
Kullanıcı avatarı
kuka92
Mesajlar: 158
Kayıt: 28 Mar 2018, 16:26
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Gerilim Düsümü

Mesaj gönderen kuka92 »

Merhaba,

Köyün birinde bir tane 7.5 kw su pompasi var. Pompa ile elektrik panosu arasinda 15 km mesafe var. Bundan dolayi 380 volt yerine 330 volt civari geliyor. Normalde kabloyi degismek gerekiyor. Fakat buraya inverter taksak bize bir avantaj saglar mi ? Gerilim dusumunu azaltir mi ?
Kullanıcı avatarı
Turhan
Mesajlar: 8436
Kayıt: 07 Mar 2018, 16:06
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Gerilim Düsümü

Mesaj gönderen Turhan »

Örneklemek gerekirse, C2000 serisi inverterin çalışma voltaj aralığı 3-phase AC 380V~480V ( -15%~+10%) dır. bu da sürücüyü yaklaşık olarak minimum 325VAC de besleyebileceğiniz anlamına geliyor. Bu gerilim değeri bile sizin için sınır bir değerdedir ve Elektriksel dalgalanmalarda sürücü kolayca etkilenecektir. Bu gerilim seviyesinin altındaki tüm değerler için sürücü OFF konumuna geçerek kendini kapatacaktır.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Cevapla

“AC Motor Sürücü Forum” sayfasına dön