Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Hmi ile okunan değeri plc ye yazmak

Kullanıcı avatarı
kadir333
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Hmi ile okunan değeri plc ye yazmak

Mesaj gönderen kadir333 »

dop panel ile delta harici bir cihazdan veri okuyup görüntüleyebiliyorum fakat ekranda gördüğüm değeri plc ye nasıl gönderebilirim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Hmi ile okunan değeri plc ye yazmak

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

HMI Makro komutları ile HMI'ya bağlı cihazlar arasında veri transferi yapabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
balkan1122
İletişim:

Mesaj gönderen balkan1122 »

hmi deki okunnaa sıv-caklık basınc vs sayısal değerleri anlık olarak pc de pyton dan ızlemek ıstıyorum hmi panelşm dob 107 eg ethernet portlu plc shender hmi ile plc rs485 ile baglı ama ben ethernet kabloaunu takıp ekrandakı sıcaaklık yada babsıncın oldugu degeri pyton ile plc ye aktarmak isitiyorum ipleri verdim pyton şle program hazır lakın 0 deegeri alıyorum hmi icinde sıvcaklık değeri plc den 40106 dan gelşiuyor hmi da sıcaklıkalrım okunuyorf ama oc ye alamıyorum
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

HMI içerisinde PLC'den okduğunuz değerleri macroda ya da Data Exchange özelliği HMI'yın dahili hafızalarına taşıyın. Modbus tcp/ıp üzerinden HMI'yın dahili $ hafızalarına sorgu atabilirsiniz.

HMI Modbus Adresleri
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey

“HMI Forum” sayfasına dön