Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

SV3 devreye alma

Kullanıcı avatarı
FELIX
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

SV3 devreye alma

Mesaj gönderen FELIX »

Merhaba Yeni PLC SV3 ile proje yapmak istiyorum. ilk devreye alma ile ilgili bir video paylaşırmısınız? yazılım yükleme analog giriş kartı konfigürasyonlarını ayarlamak gibi.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: SV3 devreye alma

Mesaj gönderen Turhan »

3.Nesil DVP serisi PLC modelleri için şu an için uygulama videoları bulunmuyor. Videolar oluşturulduğunda forum sayfamızdan yayınlıyor olacağız.

Analog IO modüller için resimde işaretlediğim DIADesigner--> Configuration sekmesi altından konfigüre edilebilir.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
velibey
İletişim:

Mesaj gönderen velibey »

kolay gelsin sv3 serisi diadesinger ile program yazma dawnload ve upload videolu anlatımları nezaman cıkar 3.nesil plc var elimde fakat diadesinger programının yabancısıyım kullanamıyorum videolu açıklamaları sabırsızlıkla beklıyorum
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Uygulama videoları eklendikçe forum sayfamızdan paylaşıyor olacağız.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön