Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Siemens s71200 ile delta hmi haberleşmesi
- cagatayulusoy
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Siemens s71200 ile delta hmi haberleşmesi
Merhaba
S2 1200 plc ile iki farklı hmi dan çakışma hatası alıyorum tcon larda ıd yi 2 yaptım ve ismini değiştirdim fakat alttaki plc_1_connectiondb (connect bölümü) aynı ikisinde de
Hmi dan da bir değişiklik yapmam lazım mı hmi station larını değiştirdim denedim bir kaç varyasyonda ve bu defer okuma hatası alıyorum
S2 1200 plc ile iki farklı hmi dan çakışma hatası alıyorum tcon larda ıd yi 2 yaptım ve ismini değiştirdim fakat alttaki plc_1_connectiondb (connect bölümü) aynı ikisinde de
Hmi dan da bir değişiklik yapmam lazım mı hmi station larını değiştirdim denedim bir kaç varyasyonda ve bu defer okuma hatası alıyorum
- cagatayulusoy
- İletişim:
Re: Siemens s71200 ile delta hmi haberleşmesi
Tamamdır hallettim
- yavuz16
- İletişim:
nasıl hallettiğinizi yazarsanız memnun olurum aynı sorun ile karşı karşıyayım,s71200 ile dop110ıs haberleştiremiyorum
- Turhan
- İletişim:
Merhaba,
Aşağıdaki linkde belirtilen yönergeleri uygulayabilirsiniz.
https://delta-ia-tips.com/2016/05/17/co ... c-s7-1200/
Aşağıdaki linkde belirtilen yönergeleri uygulayabilirsiniz.
https://delta-ia-tips.com/2016/05/17/co ... c-s7-1200/
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- yavuz16
- İletişim:
teşekkür ederim
atmış olduğunuz linkteki gibi bir ayar bende yok versiyon farkından olabilir mi acaba
atmış olduğunuz linkteki gibi bir ayar bende yok versiyon farkından olabilir mi acaba
- Turhan
- İletişim:
DOP-B için belirtilen ayarların aynısı DOP100 serisi HMI içinde geçerlidir. Kontrol cihazı ayarları için ise linkte belirtilen bilgi dışında elimizde farklı bir bilgi bulunmuyor.
DELTA Electronics Turkey
- Anar
- İletişim:
Benim Delta HMİ yalnızca RS232 ile haberleşe biliyor. Ben de CM1241 RS232 modulu takdım. Fakat Error3 veriyor.Yardimci ola bilir misiniz?
- Yakup
- İletişim:
Delta 107BV ile CM1241(RS232) Siemens haberleşmesi
Aynı soru için devam eden başlığınız var lütfen devam eden konunuz haricin de başlık açmayınız.
Aynı soru için devam eden başlığınız var lütfen devam eden konunuz haricin de başlık açmayınız.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey