Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DVP-201LC İLE TARTIM

Kullanıcı avatarı
mdortyol
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: DVP-201LC İLE TARTIM

Mesaj gönderen mdortyol »

201LC ile yapmış olduğumuz bir uygulamada haznenin üstüne koyduğumuz bir nesne ile kalibrasyonu yaptıktan sonra zamanla loadcell okuduğu değerde farklılıklar meydana geliyor aklıma gelen haznenin simetrik olmamasından kaynaklı.
Bu konuda daha önce bununla ilgili tecrübe yaşayan var mıdır?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Loadcell'ler 40ohm eşdeğer empedans değerinden büyük olmak şartı ile paralel bağlanıp bir modül tarafından okunabilir. Loadcell modüllerin okuyacağı ağırlık değerine göre minimum 1/3'ü kadar veya daha fazla ağırlık değeri için kalibrasyon yaptığınıza ve kalibrasyon işleminin daha sonra kontrolünüz dışında kalibrasyonun bozulmadığına emin olunuz.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
acarcml
İletişim:

Mesaj gönderen acarcml »

benzer bir sorun bendede var bu sorunu nasıl çözdünüz
Kullanıcı avatarı
avantech
İletişim:

Mesaj gönderen avantech »

Merhaba Turhan bey, plc sa2 ve 201lc ile konveyörlü tartım ( Checkweigher ) yapmak istiyoruz bütün sistemi kurduk yazılım kısmıda tamam ama sistemi çalıştırdığımızda gram değeri çok oynuyor ve ürün gramajını tutturamıyoruz. Bu konuda bize destek olabilirmisiniz.

“PLC Forum” sayfasına dön