Merhaba,
MS300 ile bir asenkron motor kullanıyorum üzerinde redüktör(1x15) ve döner tablası(1x12) olan
Canavara dönüşmemesi için zorlandığında durmasını istiyorum
6.06 (değeri 2) ve 6.07(değeri 105) parametrelerini kullandım fakat sonuç alamadım, sıkıştırsam da durdurma isteği göndermiyor sürücü.
Tork modunda mı çalıştırmak gerekiyor
Desteğinizi rica ederim
İyi çalışmalar
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
MS300 Sıkıştığında Durması Hakkında
- imcagri
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
Re: MS300 Sıkıştığında Durması Hakkında
Merhaba,
Sizinde belirttiğiniz parametreler yüzde cinsinden akım değerini sürücünün çıkış akımına göre yapar. Sürücü zaten %100'ün üzerinde bir OL korumasına sahiptir. OT1 parametreleri %100'ün altında da ekstra bir koruma koyabileceğiniz bir yapıdadır. Çalışma şekli için C2000+ Aşırı Tork Algılama Seçimi(OT1) videosunu izleyin.
Sizinde belirttiğiniz parametreler yüzde cinsinden akım değerini sürücünün çıkış akımına göre yapar. Sürücü zaten %100'ün üzerinde bir OL korumasına sahiptir. OT1 parametreleri %100'ün altında da ekstra bir koruma koyabileceğiniz bir yapıdadır. Çalışma şekli için C2000+ Aşırı Tork Algılama Seçimi(OT1) videosunu izleyin.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- imcagri
- İletişim:
Re: MS300 Sıkıştığında Durması Hakkında
Teşekkür ederim