Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Değerli ustalarım yardım ederseniz sevinirim
- emretekin09
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Değerli ustalarım yardım ederseniz sevinirim
İyi günler cnc routerımda bir sıkıntım var ama servodanmı neyden birtürlü çözemedim delta 0.75 b2 marka servolar var üzerinde makinanın sıfır noktasından makinayı çalıştırınca kesim yaptıktan sonra tekrar geriye sıfır noktasına dönüyor fakat x ekseni sıfır noktasından 2 3 mm sola doğru kayık oluyor her kesim yapıp geri döndüğünde bu mm çoğalıyor ama kestiği parçalarda hiçbir şekilde ölçüm hatası yok eğer çok uzun süre kesim yaparsa parçalar sola doğru aynı şekilde kayıyor ve makina takım değiştirirken de kayık alıyor pozisyon sapması var bunu nasıl çözebilirim ustalardan yardım istiyorum 
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: Değerli ustalarım yardım ederseniz sevinirim
Sorunun ne olduğunu anlayabilmek için Home işleminden sonra yani mekanik sıfır noktasında iken sürücü ekranında yer alan komut pozisyonu ve prosesin belirli bir adımından sonra mekanik sıfır pozisyon komutundan sonraki ekranda okudğunuz komut pozisyonu değerini kontrol etmelisiniz.
Bu şekilde sorunun elektrik yada mekanik kaynaklı olup olmadığını anlayabilirsiniz.
.
Bu şekilde sorunun elektrik yada mekanik kaynaklı olup olmadığını anlayabilirsiniz.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.