Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVP-12SE Baykon Haberleşmesi
- Ramses
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DVP-12SE Baykon Haberleşmesi
Merhabalar Daha Önceki projemde SX3 ile 4 adet Baykon TX20 Transmitterlerini DiaDesigner Data Exchange konfgürasyonlarını yaparak sorunsuz şekilde haberleştirmiştim. (SX3 DataExchange Table resminide aşağıya ekledim) Şimdide elimde 12SE PLC ve 2 adet Baykon Transmitter var. DCI Soft ile 12SE data exchange ile Baykonları haberleştirmek istedimde ise 1 baykondan başkasını okumuyor. Denemek için sırasıyla ethernet kablolarını çıkarttıp taktım. İlk hangisinin kablosu takılıysa onu okuyor. Diğerini okumuyor Baykondaki istasyon adreslerinden İp adreslerine kadar tüm haberleşme ayarlarımı kontrol ettim ancak sorun bulamadım. SX3 deki gibi sorunsuz haberleştiremedim. Acaba 12SE delta harici ürünlerle Dataexcahnge ile haberleşirken sadece 1 ürün ile mi haberleşiyor anlam veremedim. 3 adet 12SE plc yi DataExchange ile Haberleştirebiliyorum ama Delta harici Baykonla haberleştiremiyorum. Eğer Dataexchange ile haberleşmezse çok hızlı olarak Ethernet üzerinden bu 2 cihazın datalarını okuyabileceğim komut varmı?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
Re: DVP-12SE Baykon Haberleşmesi
Merhaba,
DCISoft üzerinden Data Exchange ayarlarınızı içeren görseli paylaşabilirmisiniz
DCISoft üzerinden Data Exchange ayarlarınızı içeren görseli paylaşabilirmisiniz
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- Ramses
- İletişim:
DCI_Soft Ayarlarım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- İslam
- İletişim:
Tabloda anormal birşey gözükmüyor. Yazma yapılmıyor sadece okuma seçmişsiniz ancak ilk attığınız görsel ile aralarında haberleşilen cihazların IP ve Node ID kısımları 2.görseldekiyle farklılık gösteriyor. Bu bilgilerin doğruluğunu teyit edebilirmisiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey