Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ekrandan sıcaklık kontrol

Kullanıcı avatarı
Halilotomasyon
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ekrandan sıcaklık kontrol

Mesaj gönderen Halilotomasyon »

merhabalar
ekrandan sıcaklıklar modullerıyle haberlesıyorum sıcaklıkları kontrol edebılıyorum.
fakat asagıda anlatacagım ıslemı yapamadım
ısıtıcıları gunun belırlı saatınde calıstırmak ıstıyorum mesela sabah 6.30 da calısmaya baslasın
fakat bır butonumda olmalı oda secılıyse calısmalı o secılı degılse calısmamalı.
ekranda her ısıtıcının manuel calıstırma butonları var onlar aktıf hale gelse yeter.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: ekrandan sıcaklık kontrol

Mesaj gönderen Turhan »

Zamana bağlı saat cinsinden çalışma yapabilmeniz için PLC içerisinde gerçek zaman saatini okuyup saat değerini karşılaştırmalısınız. Bunun için PLC de TRD - PLC Gerçek Zaman Saatini (RTC) Okuma ve TZCP - Bölgesel Saat Karşılaştırma komutlarını kullanmalısınız.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
Halilotomasyon
İletişim:

Re: ekrandan sıcaklık kontrol

Mesaj gönderen Halilotomasyon »

gercek zaman saatını okuyorum ama set ettıgım cıkısı nasıl ekran uzerındekı butonları on durumuna getırecegım.
butonlar dırek haberlesme ıle gıdıyor.
nasıl yapacagım bır ornek gosterırmısınız.

“HMI Forum” sayfasına dön