Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
HMI download
- Mahir347
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
HMI download
Merhaba! Ben HMIya program ydownload ediyorum,normal gediyor...ikinci defa ise yazanda error cikariyor Open Compressed dop file fail! ne yapa bilirim? neden bu?
- Turhan
- İletişim:
Re: HMI download
Hangi Windows işletim sistemini ve Dopsoft versiyonunu kullanıyorsunuz ?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Mahir347
- İletişim:
Win 8.1.. DOP soft 2.00.07
- Turhan
- İletişim:
HMI --> Sistem Menüsü --> System Setting --> Misc başlığının altında USBComMode seçeneğini 1 olarak seçip yükleme yapınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey